Orhangazide Suça meyilli öğrencilerin topluma kazandırılması

Orhangazide Suça meyilli öğrencilerin topluma kazandırılması projesi


BURSA (A.A) - Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü, Suça meyilli öğrencilerin topluma kazandırılması projesi hayata geçiriliyor.
     Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürleri toplantısını Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.
     Milli Eğitim Müdürü Necmettin Şahin ile şube müdürleri Aydın Damar ve Kemal Gürkanın katıldığı toplantıda, okullardaki sorunlar, fiziki yetersizlikler ve eğitim konularındaki diğer meseleler ele alındı.
     Şahin, tüm okullarda uygulamaya konulmak üzere Suça meyilli öğrencilerin topluma kazandırılması projesini başlattıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bu proje ile okul müdüründen başlayarak, rehberlik ve diğer öğretmenlerin de katkı koyacağı bir çalışma olacak. Bu çalışmada okul müdürleri, okullarında en çok sevilen ve öğrencilerle iyi diyaloglar içinde olan öğretmenlerden de yardım alarak sorunlu ve suça meyilli öğrencilerin topluma kazandırılması için bir çalışma yapacak. Bu noktada öğrenciler hakkında okul dosyalarına işlenmemek koşulu ile bir rapor tutulacak ve çocuğun gelişimi kontrol altında tutulacak. İlköğretim okulundan lise bitene kadar bu çalışma hep diri tutulacak ve buna göre çalışma yapılacak.
    
     Muhabir: Musa Öztürk / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Zafer Akpınar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER