Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu,

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Geliboluda -Bakan Eroğlu: Çanakkaleye 32 müjde ile geldik. Çanakkale Çanakkale olalı bu kadar müjde görmemiştir


ÇANAKKALE (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çanakkaleye 32 müjde ile geldik. Çanakkale Çanakkale olalı bu kadar müjde görmemiştir dedi.
     Çeşitli programlara katılmak üzere Çanakkaleye gelen Bakan Eroğlu, Gelibolu ilçesi girişinde Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları tarafından karşılandı.
     Daha sonra AK Parti Gelibolu İlçe Başkanlığını ziyaret eden Eroğlu, bakanlığına bağlı yatırımlar hakkında bilgiler verdi.
     Çanakkaleye 32 müjdeli haber ile geldiğini anlatan Eroğlu, 2013 yılı içerisinde Çanakkaleye yapılacak yatırımların toplam bedelinin 610 milyon TL olduğunu belirterek, Çanakkaleye 32 müjde ile geldik. Çanakkale Çanakkale olalı bu kadar müjde görmemiştir. Bunların içinde barajlar, göletler, sulama tesisleri, dere ıslahları, içme suyu tesisleri gibi birçok tesis var diye konuştu.
     Gelibolunun ve Çanakkalenin kendilerinde çok ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti:
     Gelibolu Milli Parkı da bakanlığıma bağlı bir milli park. Biz de buraya ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz. Zaten bunları yapmak bizim boynumuzun borcu. Sadece biz değil hükümetimizin diğer bakanlıkları da Çanakkaleye en büyük yatırımı yapıyor. Çok açık bir şekilde söylüyorum, nüfus başına en çok yatırımı alan il Çanakkaledir. Bu topraklar ve Çanakkale her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Bana göre bu yapılanlar az bile. Hükümetimizin belli bakanlıkları buraya geçen yıla kadar toplam 3 milyar TL yatırım yaptı. Tabii bu rakamın yüzde 30unu gerçekleştiren bakanlık bizim bakanlığımız 1 milyar TL yatırım ile. Ama bunları daha da arttırmamız gerekiyor. İşte bu 32 müjde de bu seneye ait müjdeler. İnşallah biz bu sene Çanakkalede ve her ilçesinde fırtına gibi eseceğiz inşallah. Vatandaşlarımıza güzel hizmetler yapmanın da bahtiyarlığını yaşayacağız.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER