Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Türkiyede yükseköğretimde son 10 yılda önemli mesafe aldık


UŞAK (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiyede yükseköğretimde son 10 yılda önemli mesafe aldık dedi.
     Bakan Eroğlu, Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesi merkezi derslik binası temel atma töreninde yaptığı konuşmada, eğitimde kalitenin her geçen gün arttığını belirtti. Türkiyenin bilim alanında hak ettiği yere ulaşacağını vurgulayan Eroğlu, şöyle konuştu:
     Türkiyede yükseköğretimde son 10 yılda önemli mesafe aldık. Uşak Üniversitesi, hızlı bir şekilde gelişiyor. Göreve geldiğimizde, Her ile üniversite açacağız dedik ve sözümüzü yerine getirdik. Üniversitelerimizde gerek yapılaşmada gerek eğitim alanında önemli gelişmeler yaşanıyor. Çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için tüm imkanları seferber ettik. Çok sayıda yurt binası inşa ettik ve etmeye devam ediyoruz. Üniversite öğrencilerinin harçlarına ciddi iyileştirmeler yaptık.
     Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından yaklaşık 8 milyon liraya mal olacak 40 derslikli merkezi derslik inşaatının temelini attı.
     Törenin ardından Bir Eylül Yerleşkesine fidan diken Bakan Eroğlu, daha sonra basına kapalı gerçekleştirilen Uşak İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katıldı.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER