Örnek projeler paylaşıldı

Örnek projeler paylaşıldı


GAZİANTEP (A.A) - Özel Sanko Okulları tarafından ulusal olarak düzenlenen, 4. Yükselen Okullar Konferansı kapsamında eğitimciler örnek olabilecek eğitim - öğretim metotları üzerinde yaptıkları projelerini paylaştı.
     Okuldan yapılan açıklamaya göre, Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezinde, Gaziantep ve diğer illerden gelen öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Tilfarlıgil yaptı.
     Tilfarlıgil, Türkiyede öğrenen okullar disiplinini uygulayan ilk okul olduklarını ve bu konferansın temelinin öğrenen okul çalışmalarına dayandığını ifade etti.
     Gaziantepin eğitim seviyesinin yükseltilmesi için 2004 yılında okulda veli, öğrenci ve öğretmenlerden oluşan Yükselen Okullar takımının ilk çalışmalarının valilik, Gaziantep Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da desteklendiğini anımsatan Tilfarlıgil, Son dört yıldır ulusal boyutta düzenlediğimiz proje, bu yıl Milli Eğitim Bakanlığınca destekleniyor. Konferansı, dört yıldır eğitimcilerin iyi örnek teşkil edecek çalışmalarının paylaşılabileceği bir platforma dönüştürdük dedi.
     Program kapsamında, aktif öğrenme, sınıf yönetimi, ölçme ve değerlendirme alanlarında ana sınıfı, ilköğretim ve lise öğretmenlerin yaptığı sunumlar, sınıflarda 6 oturumda gerçekleştirildi. Öğretmenlerin yaratıcı çalışmalarının sunumundan sonra katılımcılara sertifika verilmesiyle program sona erdi.
     (ZER-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Örnek projeler paylaşıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER