Orta ve Doğu Avrupa Borsaları Spor

Orta ve Doğu Avrupa Borsaları Spor Turnuvası -Bu yıl 19uncusu yapılan turnuvaya 8 ülkeden borsa çalışanları katıldı


ANTALYA (A.A) - Manavgatta bu yıl 19uncusu yapılan Orta ve Doğu Avrupa Borsaları Spor Turnuvasına 8 ülkeden borsa çalışanları katıldı.
     Kızılağaç Turizm Merkezindeki bir otelde gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye, Yunanistan, Polonya, Bosna Hersek, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve Avusturyadan borsa çalışanları katıldı. Turnuvada Türkiyeyi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) temsil etti.
     İMKB Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvanın 19 yıldır devam ettiğini ve her yıl bir ülkede yapıldığını belirterek, Orta ve Doğu Avrupa borsaları arasında ilişkilerin bu etkinlikle daha da pekiştiğini söyledi.
     Çok sayıda borsa çalışanını böyle bir ortamda ağırlamanın kendileri açısından onur ve gurur verici olduğunu vurgulayan Baltacı, turnuva sayesinde borsalar arasındaki ilişkileri resmi ortamdan gayri resmi ortama taşıyarak güçlendirmeye çalıştıklarını kaydetti.
     Yapılan turnuva sonucunda futbolda Bosna Hersek, basketbolda Yunanistan, plaj voleybolunda Çek Cumhuriyeti, teniste Polonya, satrançta Macaristan, masa tenisi erkeklerde Türkiye, masa tenisi kadınlarda Avusturya, yüzmede erkeklerde Avusturya, kadınlarda Polonya, erkekler ve kadınlar serbest koşuda Polonya, bayrak yarışında ise Çek Cumhuriyeti birinci oldu.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Orta ve Doğu Avrupa Borsaları Spor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER