Osmaniyede Yaşlılar Haftası etkinlikleri

Osmaniyede Yaşlılar Haftası etkinlikleri -AK Parti İl Başkanlığı, huzurevinde kalan yaşlı kadına akülü tekerlekli sandalye hediye etti


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye AK Parti İl Başkanlığı, huzurevinde kalan yaşlı kadına, akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
     İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, huzurevini ziyaretinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün yaşlıların haftalarını kutladığını belirtti.
     Ayda bir defa huzurevindeki yaşlıları ziyaret ettiğini anlatan Arslantaş, şunları kaydetti:
     Yaşlılarımızı önemsiyoruz. Onlara hizmette ve saygıda kusur etmemeye gayret ediyoruz. Daha önceki ziyaretlerim esnasında yaşlı bir teyzemiz bana akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu söylemişti. Bugün onu teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaşlılar Haftası olması nedeniyle de bizim ve Havva teyzemiz için anlamlı bir hediye oldu. Onu sevindirdiğimiz için mutluyum. Allahın uzun ömür verdiği herkes bir gün yaşlanacak. O yüzden yaşlılarımızın kıymetini bilmeliyiz.
     Akülü tekerlekli sandalyeye kavuştuğu için mutlu olduğunu belirten 72 yaşındaki Havva Boğar, AK Parti Osmaniye İl Başkanlığına teşekkür etti.
     Huzurevine iki yıl önce geldiğini ifade eden Boğar, Artık yaşlandım. Yürüyemiyorum, kollarımı da verimli kullanamıyorum. Başkanımın bir ziyaretinde akülü tekerlekli sandalye istedim. Bu anlamlı haftada sandalye hediye ettikleri için çok mutlu oldum dedi.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin, huzurevinde 95 kişinin kaldığını belirterek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Osmaniyede Yaşlılar Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER