Osmaniyede fuhuş operasyonu

Osmaniyede fuhuş operasyonu -Eş zamanlı olarak 5 ilde düzenlenen operasyonda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla yakalanan 1i kadın 8 kişi tutuklandı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye merkezli 5 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, suç şebekesi oluşturarak fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 1i kadın 8 kişi tutuklandı.
     Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Osmaniye, Eskişehir, Gaziantep, Hatayın Dörtyol ilçesi ve Şanlıurfanın Birecik ilçesinde tehdit, cebir ve şiddet yoluyla zorla fuhuş yaptırdıkları, fuhuşa aracılık yaparak yer temin ettikleri tespit edilen şahısların adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi.
     Operasyonlarda, örgüt lideri olduğu belirlenen Cengiz A. (29) ile Ahmet Y. (34), Ali K. (25), Filiz D. (30), Mahmut K. (61), Murat Y. (39), Ömer A. (34) ve Cuma K. (30) gözaltına alındı.
     Daha önce de farklı suçlardan kayıtları olduğu tespit edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece İnsan ticareti, çocukların cinsel istismarı, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak - örgüte üye olmak, suç işlemek amacıyla teşkil edilmiş örgüt faaliyeti çerçevesinde fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek, cebir veya tehdit kullanarak, hile ile ya da çaresizliğinden yararlanarak fuhuş yaptırmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Osmaniyede fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER