Osmaniyede okul sporları başladı

Osmaniyede okul sporları başladı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede, 2012-2013 eğitim öğretim yılı okul sporları müsabakaları başladı.
     Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Bayram Bozyel, spor salonundaki açılış programında yaptığı konuşmada, müsabakalara 14 Branşta 129 okulun katıldığını belirtti.
     Bozyel, müsabakaların centilmenlikle devam etmesi temennisinde bulunarak, kategorilerinde birinci olan okul takımlarının Osmaniyeyi grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazanacağını ifade etti.
     Okul sporları müsabakalarının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilmeye başlanmasıyla, sporun ivme kazandığını ifade eden Bozyel, şöyle devam etti:
     İlimizde okul sporları müsabakalarına atletizm, badminton, basketbol, jimnastik, futbol, güreş, hentbol, kros, masa tenisi, satranç, taekwondo, tenis, voleybol gibi branşlarda 129 okul takımı yer alıyor. Öğrencilerimizin eğitimin yanında sporu da hayatlarının bir parçası haline getirebilmeleri için müsabakalar bir fırsattır. Velilerimizin de çocuklarımızın enerjilerini harcamaları, zihinlerinin boşalarak öğrenmeye hazır hale gelmesi, kötü alışkanlık ve çevrelerden uzak durmaları adına önemli bir etkinlik olduğu gerçeğini göz ardı etmemeli.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, gençlerin daha modern tesislerde spor yapmaları için çalışmaların sürdüğünü belirterek, okul takımlarına başarılar diledi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Osmaniyede okul sporları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER