Osmaniyede Sevgililer Günü

Osmaniyede Sevgililer Günü -Osmaniye Belediyesi tarafından hazırlanan bilboard ve afişler vatandaşların dikkatini çekiyor


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü için yaptırılan billboard ve afişler vatandaşların dikkatini çekiyor.
     Belediye Başkanı Kadir Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sevgililer gününe sadece hediye almak olarak bakmamak gerektiği söyledi.
     Belediye olarak ilahi aşka da dikkat çekmek istediklerini, bu amaçla bilboard ve afişler hazırlattıklarını anlatan Kara, Sevgililer Gününde sadece sevgililere hediye almanın yanında manevi iklimini de yaşatmak için bunu böyle bir çalışma yaptık. Bu özel güne farklı bir anlam kazandırmak istedik. Ayrıca inanç temelli sevginin yaşanması ve yaşatılması gerektiğini insanlarımıza hatırlattığımıza inanıyorum. Bu sebeple iki farklı billboard ve afiş hazırlayarak şehrimizin farklı noktalarına astık. Bu sayede anlamlı mesajlar verdiğimizi düşünüyorum. Halkımızın ilgisini çeken bir yaklaşım olduğunu görüyorum diye konuştu.
     Kara, 14 Şubat Sevgililer Gününü kutladı.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Osmaniyede Sevgililer Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER