Özel Başarı İlköğretim Okulu Polonya yolcusu

Özel Başarı İlköğretim Okulu Polonya yolcusu


KARAMAN (A.A) - Karaman Özel Başarı İlköğretim Okulu, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları çerçevesinde hazırladıkları, Şarkılarla Oyunlarla İngilizce Öğrenmek projesinin 4. toplantısı için Polonyaya gidiyor.
     Yolculuk öncesi Özel Başarı İlköğretim Okulu proje ekibi İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlunu makamında ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.
     Ziyarette proje hakkında bilgi veren okul Müdürü Mehmet Coşkun, Şarkılarla Oyunlarla İngilizce Öğrenmek adlı projemiz kapsamında okulumuz proje ekibinden iki personelimiz ve iki öğrencimiz 03-09 Mart 2013 tarihleri arasında Polonyanın Lubsko şehrinde gerçekleşecek olan proje toplantısına katılacaktır. Projemiz kapsamında yurt dışından ortak okullar ile ortaklaşa yapmakta olduğumuz çalışmaları gözden geçirme fırsatı bulacağız dedi.
     Özel Başarı İlköğretim Okulu proje ekiplerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu ise şunları kaydetti:
     İlimizde 2005 yılından beri projeler kapsamında 400 öğrencimiz ile 697 idareci ve öğretmenimiz olmak üzere toplam 1097 kişi Avrupa ülkelerine giderek proje alanları ile ilgili staj ve inceleme yapma imkanı bulmuştur. Ayrıca, Avrupanın farklı ülkelerinden 682 öğrenci ve eğitimci ilimize gelerek Türk Milli Eğitim Sistemini inceleme fırsatı bulmuştur. Avrupadaki eğitim kurumları ile ortaklaşa yapılan projeler aracılığıyla kültürler arası etkileşim sağlanmakta ve ülkeler arası bilgi ve tecrübe alışverişi sağlanmaktadır. Bu güzel çalışmayı ortaya koyan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Özel Başarı İlköğretim Okulu Polonya yolcusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER