Özhaseki, 16 büyükşehir belediye başkanı arasında

Özhaseki, 16 büyükşehir belediye başkanı arasında en başarılı isim seçildi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 16 büyükşehir belediye başkanı arasında en başarılı isim seçildi.
     Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından 16 büyükşehir ve ilçeleri ile 15 il belediyesi olmak üzere toplam 31 ilde başkanların çalışma performanslarının değerlendirildiği Yerel Yönetimler Performans Araştırmasında Özhaseki, en başarılı isim seçildi.
     Başkan Özhaseki, aldığı yüzde 71.1 oy oranı ile 16 büyükşehir belediye başkanı arasında en başarılı isim oldu. Başkan Özhasekiyi yüzde 62.5 oy oranı ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz takip ederken üçüncülük koltuğuna ise yüzde 55.5 oy ile Gaziantep Belediye Başkanı Asım Güzelbey oturdu.
     Andy Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından Kayseride yapılan açıklamada Başkan Özhasekiyi başarılı bulanların oranı yüzde 68,9 olarak kaydedilmişti. Fikrim Yok ( yüzde 3,1) diyenlerin orantılı olarak paylaştırılması sonucunda Başkan Özhasekiyi başarılı bulanların oranı, firma tarafından bugün yapılan açıklamada yüzde 71,1 olarak ilan edildi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Özhaseki, 16 büyükşehir belediye başkanı arasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER