Palandöken Belediyesinin yol yapım çalışmaları

Palandöken Belediyesinin yol yapım çalışmaları


ERZURUM (A.A) - Palandöken Belediyesi Ertuğrul Gazi, Yunus Emre, Osman Bektaş, Harput, Şehit İsmail Aksu ve Adnan Menderes mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.
     Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı yazılı açıklamada, yaptıkları çalışmaları kendilerine yeterli görmediklerini belirterek, halka hizmet için çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.
     17 merkez mahalle ve bağlı köylerde asfaltlama çalışması yaptıklarını belirten, Bulutlar, Merkez ve köy mahallelerimizde toplam 1.8 milyon metre kare asfalt serim çalışması yaptık. Buna paralel olarak 200 bin metre kare bordür, 120 bin metre kare karo ile 50 bin metre kare renkli ve desenli asfalt ile 60 bin metre kare yol kaplama yaptık dedi.
     19 köy mahallesinde çocuk oyun parkı yaptıklarını anımsatan Bulutlar, şunları kaydetti:
     51 bin 266 metre kare yeşil alan ihdas ettik. Engelli vatandaşlarımız için 1 olmak üzere toplamda 22 park yaparak ilçe halkının hizmetine sunduk. Taziye ve kültür evi hizmete girdi. Sosyal proje olarak Yıldızkente 35 iş yerini kapsayan tüm sosyal donatısı düşünülmüş hanımlar çarşısı, 500 kişilik kapılı spor salonu, 12 derslik kültür merkezi yine sosyal donatıları ile yıl sonunda halkın hizmetine sunulacak.
     Kentsel dönüşüme önem verdiklerini dile getiren Bulutlar, Belediye olarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimizle çalışarak Erzurum ve ilçe halkına en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduk olmaya da devam edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Palandöken Belediyesinin yol yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER