Pastırma ve sucuk diyarından Afyonkarahisar

Pastırma ve sucuk diyarından Afyonkarahisar takımına sponsorluk jesti -Kayseride sucuk ve pastırma üreten bir firma, BAL takımı Afyonkarahisarspora sponsor oldu


KAYSERİ (A.A) - Kayseride sucuk ve pastırma üreten bir firma, Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Afyonkarahisarspora sponsor oldu.
     Şahin Melek Et ve Et Mamülleri Şirketi Genel Müdürü Mustafa Demirpalta, yaptığı açıklamada, bu sezon futbol kulüpleri ile sponsorluk anlaşması yaparak, kulüplere maddi destek sağladıklarını söyledi.
     PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyessporun yanı sıra Boluspor ile de 2012-2013 sezonu için forma-göğüs reklamı için sponsorluk anlaşması imzaladıklarını belirten Demirpalta, Ligde şampiyonluk hedefleyen iki takımımızla sezonluk anlaşma imzaladık. Bunun yanı sıra şehrimizin Süper Ligdeki gururu Kayserispor ile de öngörüşme yaptık. 1 milyon liralık teklif sunduk dedi.
     Demirpalta, sadece profesyonel takımlara değil, amatör küme takımlarına da destek verdiklerini belirterek, Sektörümüzün önemli markalarına ev sahipliği yapan Afyonkarahisarın BAL takımı Afyonkarahisarspora da sponsor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Afyonkarahisarspor Kulübü, yeni sezonda Şahin ve Made in Kayseri logolu formalarla ligde mücadele edecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Pastırma ve sucuk diyarından Afyonkarahisar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER