Patronlar tulum giydi

Patronlar tulum giydi -Mersinde, MODERe üye 20 otomotiv firmasının üst düzey yöneticisi, dergi için tulum giyerek 1957 model otomobilin başında poz verdi


MERSİN (A.A) - Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneğine (MODER) üye 20 otomotiv firmasının üst düzey yöneticisi, dergi için tulum giyerek, 1957 model otomobil başında poz verdi.
     MODER tarafından 3 ayda bir çıkarılacak MODER Otomotiv ve İş Dünyası adlı dergi yayın hayatına başladı.
     Dünya ve Türkiye genelinde otomotiv sektöründeki son gelişmelerin ele alındığı dergide, MODERe üye olan 20 firmanın haberlerine yer verildi. Otomotiv sektörüne dair merak edilen konularda ip uçlarının da verildiği dergide, Mersinde düzenlenen otomotiv sporları da yer aldı.
     Derginin ilk sayısının kapağında ise ilginç bir çalışmaya imza atıldı. MODERe üye 20 rakip firmanın üst düzey yöneticisi, derginin kapak fotoğrafı için tulum giyerek objektif karşısına geçti.
     Yetkili servisin önemine vurgu yapılan fotoğrafta, firma yöneticileri bakım, hasar ve arıza durumunda kullanıcıların sadece yetkili servislere gitmeleri gerektiğine dikkat çekmek amacıyla, 1957 model Chevrolet marka otomobil başında poz verdi.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Patronlar tulum giydi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER