PAÜ İşletme Kulübü iş dünyasından önemli

PAÜ İşletme Kulübü iş dünyasından önemli isimleri konuk edecek


DENİZLİ (A.A) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İşletme Kulübünün düzenleyeceği İş Dünyasında Hedef Girişimcilik ve Liderlik 2 etkinliğinde iş dünyasından önemli isimlerin konuk edileceği bildirildi.
     PAÜden yapılan yazılı açıklamada, bu yıl ikincisi düzenlenecek İş Dünyasında Hedef Girişimcilik ve Liderlik 2 etkinliğine Türkiyeden ve Denizliden önemli isimlerin katılacağı belirtildi.
     PAÜ İşletme Kulübü Başkanı Mutlu Oğuz, bu etkinliğin öğrencilerin kariyer hedeflerine yön vermek adına önemli bir organizasyon olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:
     Bu etkinlik için uzun süredir çalışıyoruz. Üniversitemize AvivaSa, Renault, gibi büyük firmaların insan kaynakları müdürleri geliyor. Aynı zamanda iş dünyasında faaliyet gösteren dernek ve birliklerden de önemli konuklarımız olacak. Öğrenci arkadaşlarımız bu etkinliğe ücretsiz olarak katılarak, katılım sertifikası alabilecek.
     PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde 28 Kasım Çarşamba günü saat 10.30-17.00 arasında gerçekleştirilecek etkinliğe, AvivaSA Sabancı Holding İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Murat Bayburtluoğlu, Renault Türkiye İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Müdürü Cenap Binici, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu 2. Dönem Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Oktay Mersin, Sesli Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Hazim Seslinin konuşmacı olarak katılacakları kaydedildi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber PAÜ İşletme Kulübü iş dünyasından önemli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER