Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesinde inceleme

Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesinde inceleme -Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı heyeti, yapılması planlanan yeni sanayi sitesi için Bakanlıktan alınacak kredi desteği nedeniyle Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesinde inceleme yaptı


RİZE (A.A) - Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı heyeti, yapılması planlanan yeni sanayi sitesi için Bakanlıktan alınacak kredi desteği nedeniyle Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesinde inceleme yaptı.
     Pazar Küçük Sanayi Sitesine, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından gelen heyet, yeni site yapımı için Bakanlık tarafından sağlanacak kredi öncesi, sitede incelemelerde bulunup rapor tuttu.
     Site esnafı da da heyettekilere, şehir içerisinde oldukları için çevreye rahatsızlık vermemek için çalışmalarını akşam olmadan bırakmak zorunda kaldıklarını ifade etti.
     Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Rasim Çorbacı, bir hafta sonra ihalesi yapılacak olan projenin 2013 yılı yatırım programına alındığını ifade ederek, 100 ortaklı, 120 iş yerinin yapılacağı Pazar Sanayi Sitesinin temelini nisan veya mayıs ayında atmayı düşünüyoruz. Yaklaşık 1,5 yılda ortaklarımıza dükkanlarını teslim etmek istiyoruz. Ortaklar ise ödemeye dükkanları teslim aldıktan 2 yıl sonra başlayacaklar dedi.
     Çorbacı, bir an önce kredi işlemlerinin başlanması için Bakanlık heyetini ilçeye davet ettiklerini söyleyerek, Kendileri her türlü gözlemlerini yaptılar ve raporlarını tuttular diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesinde inceleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER