Pazarspor, hentbol ve futbolda rakiplerini ağırlayacak

Pazarspor, hentbol ve futbolda rakiplerini ağırlayacak


RİZE (A.A) - Pazarspor futbol ve hentbol takımları yarın rakiplerini ağırlayacak.
     Birinci Ligde hentbol takımı ilk maçını yarın 11.00de Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübünü, Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Pazarspor futbol takımı ise 15.00de Çorumsporu ağırlayacak.
     Ligin son sırasında bulunan ve 6 maçta tek puan çıkaramayan Çorumsporu yenerek ilk 5 hedefini pekiştirmek istediklerini söyleyen Pazarspor Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar, rakiplerinin ligdeki konumunun kesinlikle ölçü olmadığını belirterek, Bu tablonun rehavete neden olmaması için futbolcuların bu bilinci taşımaları gerekiyor. Geçen hafta taraftarlarını üzen Pazarspor, sahasındaki galibiyet serisini 12. adamı olan taraftarı ile sürdürmenin heyecanını yaşayacak bu hafta dedi.
     Pınar, cezası nedeniyle geçen hafta oynayamayan Osmanın bu kez de sakatlığı nedeniyle takımda yerini alamayacağını, bunun dışında sakat ya da cezalı oyuncularının bulunmadığını belirtti.
     Pınar, bu hafta bir başka heyecanı da hentbolda yaşayacaklarını kaydederek, İlk kez Profesyonel 1. Lige katılan bayan hentbol takımımız, ilk sınavını gurubun güçlü ekibi olarak bilinen Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü karşısında verecek. Yarın saat 11.00de başlayacak olan bu maç Pazar Mehmet Akif Spor salonunda oynanacak. Bayan hentbol takımımızın bu ilk maçında taraftarlarından arzusu spor salonunu doldurmaları ve kendilerini sonuna kadar desteklemeleridir diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Pazarspor, hentbol ve futbolda rakiplerini ağırlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER