Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı:

Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: Bergama Belediyespor karşılaşması kazanmamız gereken bir maçtı ve net bir skorla kazanmasını bildik


RİZE (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta sahasında Bergama Belediyesporu 3-1 yenen Pazarsporda galibiyet sevinci yaşanıyor.
     Teknik direktör Şevki Tonyalı, geçen hafta Ankara Demirspor deplasmanında alınan 1 puanın verdiği moralle Bergama Belediyespor maçına çıktıklarını belirterek, İkinci yarı Kırıkhanspor maçını kazandıktan sonra bir hedef belirlememiz gerekti. Biz de hedefimizi play-off olarak belirledik. Bergama Belediyespor maçının değeri bir o kadar daha artmış oldu dedi.
     Bergama Belediyespor karşılaşmasının kazanmaları gereken bir maç olduğunu ve net bir skorla kazanmadıklarını ifade eden Tonyalı, Seyircinin hoşuna giden bir oyun ortaya koyamamış olabiliriz. Çünkü saha zemininin bozuk olması iyi futbol ortaya koymamıza engel oldu. Her şeye rağmen oyuncularımın kazanma arzusu, hırs ve mücadele içerisinde olmalarından dolayı çok memnunum. Biz bu sezon birşeyler gerçekleştirmek istiyoruz. İnşallah başarılı olacağız dedi.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER