Phelpsin antrenörü Bowman geliyor

Phelpsin antrenörü Bowman geliyor -Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Bozdoğan: Olimpiyat şampiyonu ve rekortmeni ABDli yüzücü Michael Phelpsin antrenörü Bob Bowman Perşembe günü Türkiyeye geliyor -Bowman ile ücret ve diğ


ANKARA (A.A) - Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Mazhar Bozdoğan, olimpiyat şampiyonu ve rekortmeni ABDli Michael Phelpsin antrenörü Bob Bowmanın 14 Şubat Perşembe günü Türkiyeye geleceğini söyledi.
     Bozdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ABDli ünlü antrenör ile Kısa Kulvar Dünya Şampiyonası sırasında görüştüklerini belirterek, Kendisine Türkiyede çalışıp çalışmayacağını sorduk. Sıcak baktı. Daha sonra maille haberleşerek ön görüşmeyi ayarladık. Ücret ve diğer detaylarda anlaşabilirsek el sıkışacağız diye konuştu.
     Bowmanın 14 Şubat Perşembe günü İstanbula, oradan da Ankaraya geleceğini kaydeden Bozdoğan, Ankarada Spor Genel Müdürlüğü ile görüşmelerimiz olacak. Sayın bakanımız Suat Kılıçın programı müsait olursa, onunla da görüştürmek istiyoruz dedi.
     Bozdoğan, Bowmanın Türkiyede pilot olarak belirlenen 6 ilde yapılacak yüksek performans ve test merkezlerinde eğitimlerde bulunacağını anlatarak, şunları söyledi:
     Açıkçası detaylar net değil. Kendisi özel olarak milli takım sporcularını da çalıştırabilir. Kafamızda bir çok düşünce var. Önce kendisiyle görüşmemiz gerekiyor. Plan ve program ondan sonra şekillenecek.
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Phelpsin antrenörü Bowman geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER