Polatlı Yardım Sevenler Derneğinden yardım çağrısı

Polatlı Yardım Sevenler Derneğinden yardım çağrısı


ANKARA (A.A) - Polatlı Yardım Sevenler Derneği Başkanı Şenöz Eviner, terör olayları nedeniyle yardım konseri düzenlemeyeceklerini, bu yüzden her zamankinden daha çok yardıma ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
     Eviner, dernek merkezinde düzenlediği basın toplantısında, bu eğitim döneminde, 122 öğrenciye 80er TL yardımda bulunduklarını, bunu hiç bir karşılık beklemeden hayır için yaptıklarını dile getirdi.
     Her zamankinden daha çok yardıma ihtiyaç duyduklarını belirten Eviner, şöyle konuştu:
     Bu sene hepinizin malumu olduğu üzere ortalığın karışıklığından dolayı, öyle müzikli eğlenceli bir program düzenlememe kararı aldık. Bu nedenle Polatlı halkının biraz daha desteğine yardımına ihtiyacımız var. Her zaman olduğu gibi bizim yanımızda arkamızda dursunlar. Hani belki derler ki bende bir öğrenciye sahipleneyim. Her bursunu ben karşılayabilirim derlerse biz bunun için seve seve geliriz, yerinden makbuz karşılığı yardımını, bursunu da alırız. Bunun dışında yardımcı olduğumuz ailelerimizde var. Dolayısıyla epeyce bir meblağ tutuyor aylık giderimiz, şimdiye kadar olduğu gibi arkadaşlarımızla birlikte elimizden geldiğince yanlışsız hatasız çalışmaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Ali Tuna
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Polatlı Yardım Sevenler Derneğinden yardım çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER