Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -Kadirlide kutlamalar kapsamında fidan dikme töreni yapıldı


OSMANİYE (A.A) - Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından polis teşkilatının 168. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında Polis Sevgi Ormanına fidan dikildi.
     Kadirli-Andırın karayolu üzerinde, Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan Polis Sevgi Hatıra Ormanında düzenlenen fidan dikim törenine, Kaymakam Necip Çakmak, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, emniyet çalışanları ile birlikte izci öğrenciler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
     Emniyet Müdürü Ayhan, törende yaptığı konuşmada, orman ve çevrenin önemine değinerek, Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla oluşturulan hatıra ormanına dikilen fidanların korunması için herkesin üzerine düşen görevi yapmasını istedi.
     Ağaç sevgisinin yurt sevgisi demek olduğunu ifade eden Ayhan, "Polis Sevgi Hatıra Ormanına fidan diken herkese teşekkür ediyoruz. Önemli olan bu ağaçları dikmek değil, korumak. Çocuklarımıza ve gençlere ağaç sevgisini aşılamamız gerekiyor. Çünkü ağaç sevgisi olursa, insanın içerisinde yeşil bir Türkiye olur. Ağaç sevgisi demek yurt sevgisi demektir" dedi.
     Fıstıkçamı ve defne fidanlarının toprakla buluşturulmasının ardından program sona erdi.
     Bu arada, Emniyet Müdürlüğü tarafından, Karatepe Park Otelde emekli polis memurları, şehit aileleri ve gazilere yönelik yemekli program düzenlendi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER