Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kan bağışı kampanyası ve fidan dikimi gerçekleştirildi


ÇORUM (A.A) - Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü dolayısıyla Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kan bağışı kampanyası ve öğrenciler eşliğinde fidan dikimi gerçekleştirildi.
     Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde toplumsal çalışmalar gerçekleştiren İl Emniyet Müdürlüğünce, etkinlikler kapsamında Kızılaya kan bağışında bulunuldu.
     İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve emniyet personeli, Türk Kızılayı emniyet müdürlüğü binasının giriş katına kurulan kan alma ünitelerinde, sağlık kontrolünün ardından kan verdi.
     Emniyet Müdürü Doğan, yaptığı açıklamada, kan vermenin önemine değinerek, Kanı sadece insan vücudu üretebiliyor. Yapay olarak üretilemeyen bir madde. Kan vermek gerçekten çok önemli. Doktorlar da sağlık açısından olumlu etkileri olduğunu belirtiyor. Kurum olarak bu işi bir sorumluluk olarak görüyor ve geleneğimizi sürdürüyoruz diye konuştu.
    
     -Hatıra ormanına fidan diktiler-
    
     Etkinlikler kapsamında İl Emniyet Müdürlüğünün Binevler mevkinde bulunan hatıra ormanına da fidan dikildi.
     Emniyet Müdürü Doğan, yardımcıları, şube müdürleri ve TOKİ Şehit Şükrü Özyol İlköğretim Okulu öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, 200 çam fidanı toprakla buluşturuldu.
     Polis Haftasını bu tür toplumsal faaliyetlerle kutlamaya özen gösterdiklerini ifade eden Doğan, Sosyal, sportif ve toplumsal etkinliklere önem veriyoruz. Kan bağışının ardından çevre bilincini yaygınlaştırmak ve doğaya katkı sağlamak için fidan dikimi gerçekleştirdik. Etkinliklerimiz bu yönde devam edecek dedi.
     Doğan, programa katılan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER