Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü

Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü -Hafta dolayısıyla Ankaranın ilçelerinde kutlama yapıldı


ANKARA (A.A) - Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Ankaranın ilçelerinde kutlandı.
     Çubukta düzenlenen törene Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Lokman Özden, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Tiryaki, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, CHP İlçe Başkanı Vural Çokcan, MHP İlçe Başkanı Sait Aydos ile daire müdürleri ve polisler katıldı.
     Atatürk Parkında bulunan Atatürk Anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Komiseri Hüseyin Bayrak, emniyet teşkilatının çalışmalarıyla dünyaya örnek olduğunu söyledi.
    
     -Kazan-
    
     Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla Kazan Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen bir törene Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabidek, Garnizon Komutanı adına Hava Albay İsmail Türker ile daire müdürleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
     İlçe Emniyet Müdürü Kemal Özkoç, törende yaptığı konuşmada, vatandaş ve polis ele ele oldukça teşkilatın başarısı ve insanların huzurunun en üst düzeye çıkacağını söyledi.
     Belediye Başkanı Lokman Ertürk ise Kazanın hızla büyüdüğünü, çok fazla göç almasına karşın toplumsal olayların az, sosyal barışın ise en üst düzeyde olduğunu belirtti.
     Konuşmaların ardından, polis konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
    
     -Beypazarı-
    
     Polis Haftası dolayısıyla Beypazarı Öğretmen Evi salonunda düzenlenen törene Kaymakam Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Cengiz Özalp, Garnizon Komutanı Ramazan Çalım, Başsavcı Veli Karabacak, Jandarma Komutanı Serkan Sezen, Emniyet Müdürü Barış Türkyılmaz, Belde Belediye Başkanları Osman Şefik Karlıdağ, Mustafa Atak, ve polisler katıldı.
     Kaymakam Mustafa Kaya, törende yaptığı konuşmada, polis teşkilatının toplumun huzuru ve düzeni, kişilerin can, mal ve namusu olmak üzere ciddi anlamda özverili çalışmalar gösterdiğini söyledi.
     Emniyet Müdürü Barış Türkyılmaz ise polis teşkilatının kuruluşunun 168. yılını halkla birlikte kutlamaktan son derece memnun olduklarını söyledi.
     Yapılan konuşmaların ardından, ilçe genelinde düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER