Polis ve jandarmadan sürücülere çikolata ikramı

Polis ve jandarmadan sürücülere çikolata ikramı


BURSA (A.A) - Karacabeyde Trafik Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası bahçesinde tören düzenlendi.
     Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı tören, saygı duruşu İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
     Törenin açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri M. Ali Gürkan, ülkenin en büyük sorunlarından biri olan trafik kazalarının, her yıl geride binlerce ölü, onbinlerce yaralı ve özürlü insan bıraktığını ifade ederek, herkesin trafik kurallarına uyması gerektiğini söyledi.
     Törende, kamyon şoförlüğü dalında yılın şoförü seçilen Orhan Kankılıç ve Yahya Gürele plaketlerini Kaymakam Dursun Balaban takdim ederken, taksicilik dalında yılın şoförü seçilen Ali Orhana da plaketini KMYO Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Selda Özbilgin verdi.
     İlçe ve köylerde trafiğin düzenlenmesinde emeği geçen Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy ve jandarma Üçvş. Mahmut Gök de plaketlerini Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Kösenin elinden aldılar.
     Törende ayrıca, görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonrası verdiği ölüm kalım savaşını kazanarak tekrar polis teşkilatına katılan polis memuru Yunus Ateş ve onur ödülüne layık görülen polis memuru Hacı Ercan da ödüllendirildi.
     Tören, katılımcılara kuru pasta ve meyve suyu ikramıyla sona ererken, polis ve jandarma trafik ekipleri durdurdukları araç sürücü ve yolcularına çikolata ikramında bulundular.
     (TUN-HRN)
<< Önceki Haber Polis ve jandarmadan sürücülere çikolata ikramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER