Polisten pişmanlık tiyatrosu

Polisten pişmanlık tiyatrosu -Isparta Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen Karanfil Kokusu isimli tiyatro gösterisinde terör örgütünün kıskacına düşen bir gencin, yaptığı eylemlerden pişmanlık duyduğunu açıklamasının ardından örgüt


ISPARTA (A.A) - Isparta Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen Karanfil Kokusu isimli tiyatro gösterisinde terör örgütünün kıskacına düşen bir gencin, yaptığı eylemlerden pişmanlık duyduğunu açıklamasının ardından örgüt içinde infaz edilmesi anlatılıyor.
     Isparta Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Iyaş Park AVM tarafından Isparta Belediye Kültür Sarayında düzenlenen gösteride Yeditepem Sanat oyuncuları Ali Yaylı, Ebru Kocağa, Nesrin Yıldırım, Seymen Aydın, İbrahim Özer, Çağdaş Çankaya ve Selin Bayraktar Keskin rol aldı.
     Yaklaşık 1 saat süren gösterinin ardından Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta Emniyet Müdürü Mehmer Or ile Isparta Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan, uzun süre alkışlanan oyuncuları tebrik etti ve günün anısına plaket verdi.
     Oğuz, burada yaptığı konuşmada çok anlamı bir oyunun sergilendiğini belirterek, Bence, sorumluluk hissinin ana fikir olarak verildiği güzel bir oyun izledik. Bağlılık hissinin sevginin tek faturası sorumluluk getirmesidir. Bir kişi, sevdiğini söylüyorsa, bu ona ağır bir sorumluluk getirir. Burada da insan sevgisi, vatan sevgisi ve bayrak sevgisi işleniyor diye konuştu.
     Tiyatro gösteresinde Bayram isimli gencin, üniversiteye girememesinin ardından çalışmaya başladığı iş yerinde, örgüt yanlılarının telkinleriyle örgütün dağ kadrosuna katılması, daha sonra teröristlerce birlikte bombalı bir eylem yapması, saldırıda Bayramın üniversitede okuyan kardeşi Ramazanın da aralarında bulunduğu 6 öğrencisi ölmesi anlatılıyor.
     Oyunda, Bayramın yaptığı eylemde masum insanların ölmesinden duyduğu acıyı örgüt içerisinde açıklaması üzerine, Bayramın ajan olduğu gerekçesiyle infaz edilmesi gösteriliyor.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Polisten pişmanlık tiyatrosu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER