Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Antalya Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Meriç: Mucizelere inanıyorum, inşallah biz yine ligde kalacağımızı göstereceğiz -Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Akdağ: Oyuncularımı tebrik ediy


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesinin başantrenörü Timuçin Meriç, Mucizelere inanıyorum, inşallah biz yine ligde kalacağımızı göstereceğiz dedi.
     Meriç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesini aldığı galibiyetten ötürü tebrik etti. Karşılaşmanın ligde kalmaları adına çok önemli olduğunu ifade eden Meriç, Ligde kalma açısından olmazsa olmaz maçlarımızdan biriydi. Maalesef maçın başında ve 3üncü, 4üncü periyotlarda gerekli konsantrasyonu sağlayamadık ama ben yine de oyuncularımla gurur duyuyorum. Saha içinde ellerinden geleni yapmaya çalıştılar diye konuştu.
     Ligde kalmak için matematiksel olarak şanslarının bulunduğunu dile getiren Meriç, Olin Edirnenin 3 maçı kaldı. Mersin Büyükşehir Belediyesinin ise 2 maçı var. Bu iki takımın hiç maç kazanmamalarını bekleyip, önce Banviti daha sonra sahamızda Hacettepeyi yenip, yine ligde kalmak için umutlarımızı koruyacağız. Bunun için saha içinde savaşacağız değerlendirmesinde bulundu.
     Matematiksel olarak her şey bitene kadar inançlarını yitirmeyeceklerini vurgulayan Meriç, şunları söyledi:
     "Maçımızın hafta içine denk gelmesine rağmen bizi desteklemeye gelen Antalya seyircisine de çok teşekkür ediyorum. Onlardan özür diliyorum, bu şekilde yollamak istemezdik. Mucizelere inanıyorum, inşallah biz yine ligde kalacağımızı göstereceğiz."
    
     -Rakip takım cephesi-
    
     Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Cem Akdağ ise çok zor bir maç olduğunu, maçın ligin alt sıralarını yakından ilgilendirdiğini söyledi.
     Galatasaray Medical Parka geçen hafta çok farklı yenildiklerini hatırlatan Akdağ, karşılaşmaya çok iyi hazırlanacak vakitlerinin olmadığını ancak hafta boyunca antrenmanlarını en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını kaydetti.
     Akdağ, Oyuncularımı tebrik ediyorum, etkili bir oyun sergileyerek, maçı kazanmasını bildiler dedi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Bekir Bektaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER