Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Aliağa Petkim Başantrenörü Demir: "Eksik kadromuzla ancak bu kadar mücadele edebilirdik" -Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca: "Kazanmamız gereken maçta istediğimizi elde ettiğimiz için mutluyuz"


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde Pınar Karşıyakaya 80-75 yenilen Aliağa Petkimin Başantrenörü Hakan Demir, "Pınar Karşıyaka gibi iyi bir sezon geçiren dolu bir takıma karşı eksik bir kadroyla ancak bu kadar mücadele edebilirdik" dedi.
     Demir, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Orhan Haciyeva ve Mert Shumpert gibi önemli oyuncularının eksik olmasına rağmen iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.
     Mücadelelerinden dolayı oyuncularını tebrik eden Demir, şöyle konuştu:
     "Başa baş bir mücadele ortaya koydular. Pınar Karşıyaka gibi iyi bir sezon geçiren, dolu bir takıma karşı eksik bir kadroyla ancak bu kadar mücadele edebilirdik. Bundan sonra kalan 4 maçımızda alabileceğimiz kadar galibiyetle sezonu kapatıp, Aliağanın daha üst sıralarda ligi bitirebilmesi için mücadele edeceğiz. İnşallah bunu da başaracağız."
     Aliağa Petkim oyuncusu Burak Yüksel de çok formda bir takıma karşı çok iyi mücadele ettiklerini, kalan 4 maçta yüreklerini ortaya koyarak sezonu iyi yerde bitirmek istediklerini anlattı.
    
     -Pınar Karşıyaka cephesi-
    
     Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca da Aliağa Petkim maçını kayıpsız geçmelerinin önemli olduğunu ifade ederek, ligde 20. galibiyetlerini aldıklarını, böylece geçen sezonki galibiyet sayısına şimdiden ulaştıklarını söyledi.
     Aliağa ekibinin dirençli olduğunu belirten Sarıca, "Daha iyi organize olmuşlar. Maç boyunca öndeydik ancak yine de maçı hiç bırakmayan Aliağa takımını tebrik ediyorum. Son periyotta küçük bir konsantrasyon eksikliği olsaydı maçı kaybetme tehlikesi de yaşayabilirdik. Kazanmamız gereken bir puan maçıydı. İstediğimizi elde ettiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.
     Pınar Karşıyakalı oyuncu Soner Şentürk ise eksik kadrosuna rağmen çok iyi bir mücadele ortaya koyan Aliağa Petkim takımına karşı elde ettikleri galibiyetin sevindirici olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Halil Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER