Prof. Dr. Marankiden Akçakocaya ziyaret

Prof. Dr. Marankiden Akçakocaya ziyaret


DÜZCE (A.A) - Prof. Dr. Ahmet Maranki, çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Akçakocaya geldi.
     Belediye Başkanı Fikret Albayrakı ziyaret eden Maranki, burada yaptığı konuşmada, küresel ısınmanın turizmi olumsuz etkilediğini belirterek, Bodrum ve Fethiyede turizmci azaldı. Artık Karadenizi aydınlık günler bekliyor dedi.
     Akçakocada turizmin geliştirilmesine yönelik çalışmaları yakından takip ettiğini anlatan Maranki, Yeni açılacak otellerde ısıtmalı turizme geçilmelidir. Denizden su alınarak psikoterapi dediğimiz termal oluşturulmalıdır. Denizlerin suyu, anyon ve katyonları fazla olduğu için faydalıdır. Kaplıca, tuz, müzik, renk ve terapi odası gibi alternatifleri otellerimize taşırsak Akçakoca bütün yıl boyunca insanların uğrak yeri olacaktır ifadelerini kullandı.
     Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ise Akçakocanın ilk turizm kenti olduğuna işaret ederek, turizme yönelik çalışmaların devam ettiğini bildirdi.
     Güney sahillerin Akçakocanın turizm potansiyelini etkilediğini savunan Albayrak, Akçakocada azalan turizm son yıllarda artmaya başladı. Son yıllarda Karadenizin gündeme geldiğini biliyoruz. İstanbul ve Ankaraya yakınlığı ile Akçakoca turizmde önde ilçemiz diye konuştu.
     Ziyaret sonunda Albayrak, Prof. Dr. Marankiye çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Prof. Dr. Marankiden Akçakocaya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER