PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Boluspor Kulüp Başkanı Abat: -Konyaspor karşılaşması zor bir karşılaşma olacak. Bu maçtan 3 puan alarak galibiyet serimize devam etmek istiyoruz


BOLU (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Bolusporun Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Konyaspor karşılaşmasının zorlu geçeceğini belirterek, Bu maçtan 3 puan alarak galibiyet serimize devam etmek istiyoruz dedi.
     Abat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolusporun, 7 maçta 9 puan alarak 9 sırada yer aldığını hatırlatarak, hafta sonu Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarının devam ettiğini ifade etti.
     Ligde oynan her maçın zor olduğunu belirten Abat, Konyaspor karşılaşması zor bir karşılaşma olacak. Biz bu maçtan 3 puan alarak galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Ondan sonra da deplasmanda oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına başlayacağız dedi.
     Abat, Kayseri Erciyessporun lider olduğunu hatırlatarak, Kayseri Erciyesspor, iyi oynayan, futbol anlamında da iyi mücadele eden, iddialı bir takım. Konyaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarını kazanarak galibiyet serisini devam ettiririz diye düşünüyorum diye konuştu.
     Sezon öncesinde çok yoğun ve yorucu bir kamp dönemi geçirdik diyen Abat, Futbolcuların, kendilerini göstermeleri açısından biraz zamana ihtiyaçları var. Bu zamanda yavaş yavaş geçmeye başladı. Bundan sonraki maçlarda da gerçek güçlerini, gerçek performanslarını göstereceklerdir şeklinde konuştu.
     Denizlispor karşısında oynanan futboldan memnun olmadığını fakat alınan 3 puana çok sevindiğini belirten Abat, şunları kaydetti:
     Futbol böyle bir şey. Burada önemli olan alınan 3 puan. Ne kadar iyi oynadığınız önemli değil. Sonuçta elde edilen puan çok önemli. Bizde Denizlispor karşısında 3 puan aldık. Tüm futbolcularımızın hazır olduğunu görmek beni mutlu ediyor. Bundan sonra da kadroda bir sıkıntı duymak istemiyorum. Bu takımda her futbolcumuz oynadı.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER