PTT Başmüdürleri değerlendirme toplantısı Çeşmede yapıldı

PTT Başmüdürleri değerlendirme toplantısı Çeşmede yapıldı -Genel Müdür Tural: Müşteri memnuniyetini ön planda tutacak bir yönetim anlayışı sergileme talimatımızı yineledik


İZMİR (A.A) - PTT Başmüdürleri değerlendirme toplantısı Çeşmede gerçekleştirildi.
     PTT Genel Müdürü Osman Tural, AA muhabirine toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, her yıl dört kez başmüdürler ile bir araya geldiklerini, bu yılın 3. toplantısını da İzmirde düzenlediklerini söyledi.
     Pazartesi başlayan ve bugün sona eren toplantıda kurumun planlarının, hedeflerinin ne ölçüde gerçekleştirildiğinin görüşüldüğünü dile getiren Tural, hedefler doğrultusunda ne tür adımlar atılması gerektiğini tartıştıklarını ifade etti.
     Bu yılın son değerlendirme toplantısını aralık ya da ocak ayında yapacaklarını ifade eden Tural, şöyle konuştu:
     Sahada vatandaşa hizmet sunan personeliniz, kurumun hedeflerine inanmıyorsa bunun gerçekleştirilmesi mümkün değil. Toplantıda gördük ki, bu yıl arkadaşlarımız gayet güzel çalışmışlar. Çalışmalarımız, planladığımız, hedeflediğimiz gibi gerçekleşiyor.
     Ülke çapında kamu kurumları arasında en fazla eğitim yapan kurumuz. 37 bin personelimiz var. Personelimiz bu yıl en az iki defa eğitime tabi tutuldu. Müşteri memnuniyetini ön planda tutacak bir yönetim anlayışı sergileme talimatımızı yineledik.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber PTT Başmüdürleri değerlendirme toplantısı Çeşmede... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER