PTT Kayseri Başmüdürü Afşin:

PTT Kayseri Başmüdürü Afşin: Vatandaşımız artık kamunun yeni algısına yakışır, konforu sağlanmış mekanlarda PTTnin gerek bankacılık gerekse posta hizmetlerinden yararlanacak


KAYSERİ (A.A) - PTT Kayseri Şubesi Başmüdürü İhsan Afşin, vatandaşların artık kamunun yeni algısına yakışır, konforu sağlanmış mekanlarda PTTnin gerek bankacılık gerekse posta hizmetlerinden yararlanacağını söyledi.
     PTT hizmetleri ile ilgili AA muhabirine değerlendirmede bulunan Afşin, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla kent merkezindeki şubelerin tamamını onardıklarını belirtti.
     PTTnin hem rahat ve ucuza hem de kamu güvencesiyle hizmet sunduğunu vurgulayan Afşin, Vatandaşımız artık kamunun yeni algısına yakışır, konforu sağlanmış mekanlarda PTTnin gerek bankacılık gerekse posta hizmetlerinden yararlanacak. Özellikle vatandaşın ve esnafın yoğun olduğu mekanlara yürüme mesafesi uzaklıkta olmanın gayreti içindeyiz. Yıla başlarken 6 ay içinde bütün şubelerimizin yenileneceğini belirtmiştik. Bugün itibariyle bütün yenileme çalışmaları bitti, yeni şubeler için mekan arayışlarımız ise devam ediyor dedi.
    
     -PTTden yakında su faturası tahsilatı yapılabilecek-
    
     Kentteki PTT şubelerinden yakın zamanda su faturası tahsilatı yapmaya başlayacaklarına dikkati çeken Afşin, şunları kaydetti:
     Artık elektrik faturasının tahsilatını da yapıyoruz. Vatandaşların yoğun ilgisi var. Bütün bankaların kredi kartı tahsilatının yanı sıra çok ucuza Türkiyenin 3 bin 500 noktasına havale gönderme imkanı sunuyoruz. Banka şubesine gelen vatandaşlarımız elektrik, doğalgaz, ev ve cep telefonu faturalarının tahsilatını PTT şubelerinden yapabiliyorlar. Yakın zaman da PTT şubelerinden su faturalarının tahsilatı da yapılabilecek. Kısacası PTT şubelerinde pastırma hariç her şeyi yapıyoruz.
    
     -7/24 PTT şubelerinden yararlanılabiliyor-
    
     Kentteki PTT şubelerine ATM yerleştirildiğini anlatan Afşin, ATMler sayesinde vatandaşlarımız 7 gün 24 saat PTT şubelerinden yararlanabiliyor. Kesintisiz hizmet sunuyoruz. Nüfusa oranla en fazla ATMye sahip Kayseri diyebiliriz. Ayrıca Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketleri, PTTden temin edilebilecek. Yakın zamanda Kayserideki PTT şubelerimizde HGS etiketi satışı başlayacak diye konuştu.
     Afşin, Kayseride 68 işyerinde hizmet verdiklerini belirterek, Merkezde 19 şubemiz, 17 de acentamız var. Nüfusu 2-3 bin olan beldelerde acentalık açılmasını sağlıyoruz. Amacımız yüksek standarttaki hizmetin beldelerimize de ulaşmasını sağlamak dedi.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber PTT Kayseri Başmüdürü Afşin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER