Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor -Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu: Türkiyede yaşanan büyük bir fitne var, herkesi üzüyor. Şehit yakınları kadar hepimizin içi dağlanıyor. İnşallah bu sona erer, herkes bunun bilincine varır


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türkiyede yaşanan büyük bir fitnenin olduğunu ve bu durumun herkesi üzdüğünü belirterek, Şehit yakınları kadar hepimizin içi dağlanıyor. İnşallah bu sona erer, herkes bunun bilincine varır dedi.
     Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesislerinde il protokolüyle bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, insanoğlunun yer yüzünde geçici olduğunu, bu nedenle kalp kırmaya, insanları üzmeye, hak yemeye değecek bir durum olmadığını ifade etti.
     Bu dünya tüm insanları mutluluk ve huzur içinde yaşatacak kadar geniş. Bu acı, elem, keder, lüzumsuz kan ve gözyaşı inşallah son bulur diyen Vali Balkanlıoğlu, Türkiyede yaşanan büyük bir fitnenin olduğunu anlatarak, Bu hepimizi üzüyor. Şehit yakınları kadar hepimizin içi dağlanıyor. İnşallah bu sona erer, herkes bunun bilincine varır. Huzur ve güvenlik için görev başında olan emniyet mensupları ile hudut bölgelerinde nöbet tutan askerlerimiz başta olmak üzere, tüm hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum diye konuştu.
     Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Halil Ürün de, Afyonkarahisarda çok huzurlu güzel bir ramazan ayı geçirerek bayrama ulaşıldığını ancak Türkiyede acı olayların yaşandığını ve yürekleri yakmaya devam ettiğini söyledi.
     Ürün, Komşu ülkemiz Suriyede, uzaklardaki Müslüman ülkelerde ve uzak coğrafyalarda pek çok insanın acı çektiğini basından öğreniyoruz. Huzur ve mutlulukla biz bu bayramı yaşarken, acı çekenleri unutmuş değiliz. inşallah onların acılarının da bir an önce bitmesini diliyor, herkesin bayramını kutluyorum dedi.
     MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz ise bu yılki bayramı da Türkiyede yaşanan olaylar nedeniyle buruk bir şekilde geçirdiklerini ifade ederek, bir sonraki ramazana daha iyi, mutlu ve güzel şekilde ulaşmayı diledi.
     Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da, bu ve bundan sonraki bayramlarda özlenen, üzüntü ve kederden uzak bir bayram temennisinde bulundu.
     Tuğgeneral Veli Yıldırım ise, atamalar nedeniyle Ankarada görevlendirildiğini ve 30 Ağustostan sonra yeni görevine başlayacağını hatırlatarak, bayramın huzur ve barış içerisinde geçmesini diledi.
     Program, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin bayramlaşmasıyla sona erdi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Ramazan Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER