Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: Sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduklarını bildirdi.
     Canlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, bayramların insanların bir araya gelerek kaynaştığı, toplumsal birlikteliğin yoğun biçimde yaşandığı günler olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı Ramazan Bayramını hep beraber karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bayramlar, iç dünyamızdan başlayarak sevgi ve huzuru dalga dalga topluma yaymanın, birbirimizi hoş görmenin, öksüzleri ve yoksulları sevindirmenin, dargınları barıştırmanın, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, sosyal dayanışmanın en yoğun şekilde yaşandığı çok özel günlerdir. Hep bir arada sevgi dolu ve mutlu nice bayramlar geçirmek ümidiyle, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bayramı sevdiklerinizle geçirmenizi Allahtan niyaz ederim.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER