Ramazan etkinlikleri

Ramazan etkinlikleri -Balıklıgöl Yerleşkesindeki etkinliklere yoğun ilgi


ŞANLIURFA (A.A) - Balıklıgöl Yerleşkesinde, Şanlıurfa Belediyesince organize edilen Ramazan ayı etkinliklerine, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Balıklıgöl Amfi Tiyatroda düzenlenen etkinlikler, her 2 günde bir devam ediyor.
     İftarını açan vatandaşların genelde gitmeyi tercih ettiği Balıklıgöl Yerleşkesinde çok sayıda vatandaş, belediyenin organize ettiği etkinliklere katılıyor.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, birçok ilde Ramazan ayında çeşitli etkinliklerin düzenlendiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Ama Şanlıurfada şehir ramazanlaşıyor. Bu anlamda Şanlıurfada Ramazan bir başka güzel geçiyor. Geleneksel Ramazan etkinliklerimizi vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Ramazan ayının coşkusunu, hoşgörüsünü kentimizin dört bir yanında yaşatıyoruz. Böylelikle genç neslin de geleneksel orta oyunu karakterlerini tanımalarını sağlıyoruz.
     Bu arada belediye etkinlikleri kapsamında, Grup Tillo ekibinin, yarın teravih namazının ardından TOKİ bölgesinde sahne alacağı duyuruldu.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş/Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Ramazan etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER