Reyhanlıdaki bombalı saldırılar

Reyhanlıdaki bombalı saldırılar


KAYSERİ (A.A) - Büyük Birlik Partisi(BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Hüseyin Döngel, Reyhanlıdaki bombalı saldırılarla ilgili kınama mesajı yayımladı.
     Döngel, mesajında, Reyhanlıya yapılan saldırıyı nefretle kınadığını belirterek, Türkiyenin Suriyedeki etnik ve mezhepsel bir renge bürünen iç savaşın içerisine Hatay üzerinden çekilmeye çalıştığını ifade etti.
     Hatayda olası provokasyon saldırıların yapılabileceği endişelerinin zirve yaptığı bir dönemde bu saldırının engellenememesinin acı verici olduğunu dile getiren Döngel, şöyle devam etti:
     "Reyhanlı saldırısının arkasında kim veya kimler olduğu bir an önce tespit edilmelidir. Derin odaklar ve küresel güçler Türkiyeyi Ortadoğudaki kaosun içine çekmek istemektedirler ve Türkiyeyi de Şii-Sünni ve etnik temelli bir yangının içine atmak istemektedirler. Türkiye bu oyuna gelmemeli ve Türk milleti sağduyusunu korumalıdır. Gözünü kan bürümüş karanlık odaklar masum insanlarımızı hedef almıştır. Türkiyenin Suriye krizinin içine çekilmek istendiği açıktır. Hükümet bu tuzağa düşmemeli, dikkatli, uyanık ve kararlı bir tutum sergilemelidir. Daha öncede benzer saldırılar yapılmıştı."
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki bombalı saldırılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER