Rizede Yaz Spor Merkezleri açıldı

Rizede Yaz Spor Merkezleri açıldı


RİZE (A.A) - Yaz Spor Merkezleri Rizede düzenlenen törenle açıldı.
     Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Rize 2 Mart Spor Salonunda düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, yaz döneminde çocuk ve gençlerin boş zamanlarını iyi değerlendirmeleri amacıyla spor merkezlerinin açıldığını belirtti.
     Sporun her alana yaygınlaşması için her dönem çeşitli organizasyonlar yapıldığını ifade eden Kalkan, Bunlardan biri de spor merkezleri projesi. Bu kurslara nüfus oranı bakımından Rizede katılım iyi durumda. Kayıtlarımız devam ediyor dedi.
     Sağlıklı nesiller yetiştirmenin önemli olduğunu vurgulayan Kalkan,
     Geleceğimizi sağlıklı nesillerin oluşturması için spor vazgeçilemez bir unsurdur. Rizede son dönemlerde sporun hızla yükseldiğini görebiliyoruz. İsteğimiz ve arzumuz burada katılım gösteren bütün spor sevdalılarının elit sporcu olarak milli takımlarda yer alması, uluslararası şampiyonalarda kentimizi en iyi şekilde temsil etmesidir. Rize olarak bunu başaracağımızdan eminim.
     Konuşmaların ardından sporcular sporcu andını okudu, halk oyunları ekibi gösteri sundu. Tören, judo, karate, masa tenisi, hentbol ve basketbol ekiplerinin gösterilerinin ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Rizede Yaz Spor Merkezleri açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER