Romanyalı şarkıcı Inna, Bodrumda konser verdi

Romanyalı şarkıcı Inna, Bodrumda konser verdi


MUĞLA (A.A) - Inna ismiyle tanınan Romanyalı şarkıcı Elena Alexandra Apostoleanu, Bodrumda konser verdi.
     Özel bir firma tarafından düzenlenen organizasyonla Bodruma gelen şarkıcı Inna, kaldığı otelden çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbulda çektiği klibinden bahseden Inna, "Türk insanını çok sevdiğim için bir klibimi İstanbulda çektim. Bodruma tatil için gelip bir süre kalabilirim. Çok değişik bir yer" dedi.
     Inna, Bodrumda düzenlenen 19 Mayıs kutlamalarını izlediğini ve çok etkilendiğini dile getirerek, kutlamalarda Türk bayrağı ile fotoğraf çektirerek sosyal paylaşım sitesinde yayınladığını, kısa sürede 30 bin kişinin resmi beğendiğini söyledi.
     Türk şarkıcılardan kimleri beğendiği sorulan Inna, "Türk müziğini çok beğeniyorum. Türk sanatçılardan en çok Tarkan ve Ebru Gündeşi beğeniyorum" diye konuştu.
     Inna, daha sonra hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek, konser vereceği Gümbetteki gece kulübüne hareket gitti. Gece kulübünün önünde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Inna, bir süre otomobilinden inemedi. Inna, yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra araçtan inerek gece kulübüne girebildi.
     Inna, konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Romanyalı şarkıcı Inna, Bodrumda konser verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER