Rotary kulüplerinin başkanlarına Kepezdeki yatırımlar anlatıldı

Rotary kulüplerinin başkanlarına Kepezdeki yatırımlar anlatıldı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, Kepezde üç yılda yapılan projeleri ve hizmetleri, Antalyada faaliyet gösteren Rotary Kulübü başkanlarına düzenlediği hizmet tanıtım gezisi ile anlattı.
     Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagözün düzenlediği hizmet gezisine, Kaleiçi Rotary Kulübü Başkanı Arif Barış, Falez Rotary Kulübü Başkanı Aykut Ege, Antalya Rotary Kulübü Başkanı Zerrin Ertekin, Lara Rotary Kulübü Başkanı Timur Kolancı, Kemer Rotary Kulübü Başkanı Ebru Güneş, Aspendos Rotary Kulübü Başkanı Münciye Çavuşoğlu, Alanya Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Akçalıoğlu, Antalya Rotary Kulübü Başkanı Hakan Postacılar ve Antalya Rotary BT Kulübü Başkanı Günce Mehlika Erdemir katıldı.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncünün göreve geldiği günden bu yana, yapılan park ve bahçe çalışmaları ile Kepezde 1 milyon metrekareyi aşan yeşil alan oluşturduklarını dile getiren Mesut Kocagöz, bu sürede 95 yeni park yaptıklarını, 55 parkı ise yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduklarını söyledi.
     Kocagöz, Çankaya Mahallesi Barış Manço Bulvarının yanında 15 dönümlük arazi üzerine yapılan seyir terası ile Antalyayı, doğusundan batısına geniş bir alanı izleme imkanı sağladıklarını belirterek, bu projeyle atıl bir alanı kent yaşamına dahil ettiklerini bildirdi.
     Kepez Belediye Meclisinin kararı ile Arif Nihat Asya ismini alan Açık Hava Tiyatrosunun Kepezi, sanatın merkezine taşıdığını anlatan Kocagöz, yaklaşık 5 ayda tamamlanan 3 bin seyirci kapasiteli açık hava tiyatrosunun geçen günlerde açıldığını hatırlattı.
    
     -Hasta ve yakınlarına ücretsiz konaklama imkanı-
    
     Kocagöz, Başkan Hakan Tütüncünün talimatı ile geçen yıl Hasta Konukevi projesini uygulamaya geçirdiklerini, televizyon, banyo ve tuvaleti içinde bulunan odalarda hasta yakınlarını ağırladıklarını ifade etti. Kocagöz, bir yıl içinde burada bin 500e yakın vatandaşa ücretsiz hizmet verdiklerini bildirdi.
     Evinde bilgisayar olmayan öğrencilerin internetten yararlanıp ders çalışabilmeleri ve kitap okuyabilmeleri amacıyla da bilgi evi uygulamasını başlattıklarını anlatan Kocagöz, Yeşiltepe Mahallesi İsmet İnönü Parkında pilot uygulaması yapılan bilgi evinin ikincisinin Barış Mahallesinde yapıldığını kaydetti.
     Başkan Tütüncünün üç yıl içinde bir çok projeye imza attığını dile getiren Mesut Kocagöz, bu projelerin yanı sıra temel belediyecilik çalışmalarının da ilçede hızla sürdürüldüğünü vurguladı.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Rotary kulüplerinin başkanlarına Kepezdeki yatırımlar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER