Rusya heyetinden Gökçeke ziyaret

Rusya heyetinden Gökçeke ziyaret -Rusya Milletvekili ve Yerel Yönetimler Konseyi Başkanı Timçenko ile beraberindeki heyet, başkan Gökçeki ziyaret etti


ANKARA (A.A) - Rusya Federasyonu Milletvekili ve Yerel Yönetimler Konseyi Başkanı Vyaçeslav Stepanoviç Timçenko, Ankaraya ilişkin izlenimlerimiz çok olumlu oldu. Rusya ile Türkiyenin çok eskiye dayanan dostlukları var. Aramızdaki işbirliğini her alanda ilerletmeliyiz dedi.
     Timçenko ile beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeki makamında ziyaret etti. Başkanlık konutunda gerçekleşen ziyarette konuk Başkan Timçenko ile Rusya Yerel Yönetimler Konseyi üyeleri ve Rusyanın Kaluga ile Tolyatti şehirleri Belediye Başkanları da katıldı.
     Timçenko, Ankaraya ilişkin izlenimlerimiz çok olumlu oldu. Rusya ile Türkiyenin çok eskiye dayanan dostlukları var. Aramızdaki işbirliğini her alanda ilerletmeliyiz diye konuştu.
     Heyetin gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökçek ise Sizleri Ankarada görmek bizleri çok mutlu etti dedi.
     Timçenkonun soruları üzerine Gökçek, Başkent Ankarada uygulanan kentsel dönüşüm projeleri ve ortak yürütülebilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Mehtap Yılmaz
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Rusya heyetinden Gökçeke ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER