Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yalman:

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yalman: -Biz nemelazım dememek için bu yollardayız, bu ülkenin geleceği için yollardayız. Haksızın karşısında susan dilsiz şeytandır, biz dilsiz şeytan olmamak için bu yollardayız (F


ANTALYA (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Biz nemelazım dememek için bu yollardayız, bu ülkenin geleceği için yollardayız. Haksızın karşısında susan dilsiz şeytandır, biz dilsiz şeytan olmamak için bu yollardayız dedi.
     Yalman, partisinin Antalya İl Divan Toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarında yapılan çalışmaları eleştirdi.
     Türkiyede bir özelleştirme çılgınlığı yaşandığını öne süren Yalman, 2002 yılından bugüne kadar özelleştirmeden 50 milyar dolar gelir elde edildiğini kaydetti.
     Dış politikada bir ülkenin duruşu, safı, itibarı, güvenilirliği ve caydırıcılığının büyük önem arz ettiğini dile getiren Yalman, Türkiyenin son 10 yıl içinde hangi safta durduğu belli değil. Bu ülkenin itibarı kaldı mı- Kaldı mı bizim güvenilirliğimiz, kimin yanında olduğumuz belli değil. Caydırıcılıkta ne durumdayız, askerlerimizin başına çuval geçirildi tık yok, uçağımız düşürüldü bir şey yok, 9 vatandaşımız Marmarada şehit edildi bir şey yok dedi.
     Bir ülke için dik duruşun önem taşıdığını vurgulayan Yalman, dış politikada Türkiyeye itibarını kazandıracak tek partinin Saadet Partisi olduğunu kaydetti.
     Türkiyenin milli görüşe ihtiyacı olduğunu söyleyen Yalman, Biz nemelazım dememek için bu yollardayız, bu ülkenin geleceği için yollardayız. Haksızın karşısında susan dilsiz şeytandır, biz dilsiz şeytan olmamak için bu yollardayız diye konuştu.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yalman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER