Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığının Divan

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığının Divan Toplantısı


MALATYA (A.A) - Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı, aylık divan toplantısını düzenledi.
     İl Başkanı Mehmet Asiltürk, partisinin aylık divan toplantısında yaptığı konuşmada, Büyükşehir Yasası ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Tasarısının yasalaşması ile Malatyanın da gelecek yerel seçimlere Büyükşehir Belediyesi olarak gireceğini söyledi.
     Büyükşehirin sadece isimde kalmamasını isteyen Asiltürk, Malatya ufku olan kişilerce yönetilirse, emanet ehline verilirse Büyükşehir olur. Yoksa ufku olmayan birilerinin eline geçerse Malatya Büyükşehir Belediyesi olmuş, Malatya Belediyesi olmuş hiç fark etmez. Bunu seçimlerde göreceğiz dedi.
     Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlunun dün Malatyaya geldiğini ifade eden Asiltürk, Bir Bakanımız Malatyayı ziyaret etmiş. Gazeteler manşet atmışlar. Malatya Malatya olalı böyle hizmet görmedi diye. 23 proje için müjde vermiş. Bu projelere 2013te başlanacakmış. 11 yıldır iktidar olan bir hükümetin bakanı, bugünden sonra size hizmet yapacağız, diyecek. Bizim basındaki bazı arkadaşlar da bunu Malatya Malatya olalı böyle hizmet görmedi diyecek ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığının Divan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER