Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu:

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: -Sizlerden istediğimiz; ne olur birlik ve beraberlik içinde olun, birbirinizi sevin, doğduğunuz, büyüdüğünüz bu güzel Edirnenin zenginliklerini daha iyi noktaya taşıyabilmek için el birliğiyle ç


EDİRNE (A.A) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sizlerden istediğimiz; ne olur birlik ve beraberlik içinde olun, birbirinizi sevin, doğduğunuz, büyüdüğünüz bu güzel Edirnenin zenginliklerini daha iyi noktaya taşıyabilmek için el birliğiyle çalışın dedi.
     Müezzinoğlu, Edirnede bürokratlarla kahvaltıda bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Müezzinoğlu, Modavizyon Fabrikası Satış Mağazasının açılış törenine katıldı.
     Edirnenin bir marka olduğunu, bunun da tarihi geçmişten geldiğini anlatan Müezzinoğlu, Edirneyi, daha iyi noktaya taşımak için çalıştıklarını söyledi.
     Edirneye yatırım yapanlara her türlü desteği vereceklerini ifade eden Müezzinoğlu, Sizlerden istediğimiz; ne olur birlik ve beraberlik içinde olun,birbirinizi sevin, doğduğunuz, büyüdüğünüz bu güzel Edirnenin zenginliklerini daha iyi noktaya taşıyabilmek için el birliğiyle çalışın. Güç birliği yaparak, daha iyiyi başarabiliriz dedi.
     Müezzinoğlu, Edirnenin 1300lü, 1000li yıllarda bir marka olduğunu, Osmanlıya başkentlik eden bir kent olduğunu anlatarak, Ben inanıyorum ki Edirne önümüzdeki yıllarda bölgenin ve ülkenin marka şehirlerinden biri olacak. Edirnemizin de ülkemizin de yarınları bugünden güzel olsun diyorum ifadelerini kullandı.
     Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, fabrikalarında üretilen ürünlerin dünyaya pazarlandığını, üretilen kaliteli ürünlere talebin her geçen gün artığını söyledi.
     Edirnedeki Modavizyon Fabrikasını genişletmek istediklerini ve şu anda yer aradıklarını kaydeden Şahin, Zaranın çok önemli bir partneri olduk ve en önemli ürünlerinin yapıldığı bir fabrikamız var, her geçen gün talep artıyor. Dünyayı giydiren moda kıyafetler yapıyoruz. Edirneyi moda merkezi yapmayı düşünüyoruz. İnşallah Edirnede fabrikamızı büyüttüğümüzde 5 bin kişi istihdam edecek diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Valisi Hasan Duruer ve Genel Müdür Şahin, fabrikanın satış mağazasının açılış kurdelesini kesti.
     Mağazayı bir süre gezen Bakan Müezzinoğlu, pazarlık yaparak 1000 liraya 3 takım elbise aldı.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER