Sağlık Müdürlüğü, 2012 yılını değerlendirdi

Sağlık Müdürlüğü, 2012 yılını değerlendirdi


GAZİANTEP (A.A) - Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, sağlık alanında Gaziantepin hak ettiği yerde olmadığını söyledi.
     Karakök, Şehitkamil Kültür Merkezinde düzenlenen yıl sonu değerlendirme toplantısı ve yılın çalışanı ödül töreninde yaptığı konuşmada, Gaziantepin sağlıkta hak ettiği yere gelmesi için çalıştıklarını belirtti.
     Gaziantepin Türkiyenin 6. büyük kenti olduğunu belirten Karakök, Gaziantep sağlık alanında hak ettiği yerde değil. Sağlıkta ilk 6da değiliz, en azından ilk 10a girmemiz lazım. Bu sebepten dolayı yıl içerisinde hem personel hem yatırımlar açısından oldukça mesafeler kat edildi dedi.
     Sağlık çalışanlarına yaptıkları fedakarca hizmetler sebebiyle teşekkür eden Karakök, Sahada sizlerin başarısı, bu şehrin başarısıdır diye konuştu.
     Karakök, kapalı alanıyla yaklaşık 5 bin metrekarelik yeni bir hizmet binası yapılacağını ifade etti.
     Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin sunduğu mini konserin ardından sağlıkta hizmet kalite standartları değerlendirmesinde başarılı olan sağlık istasyonları ve obeziteyle mücadele kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
     Törene Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Tanrıverdi, Genel Sekreter Kadir Çağlar Çatak, ilçe sağlık müdürleri, müdür yardımcıları ve sağlık çalışanları katıldı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Sağlık Müdürlüğü, 2012 yılını değerlendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER