Sağlık

Sağlık-Sen Bayburt Şubesi Başkanı Lökoğlu: Geçen yıl tüm il genelinde yetkili olan Sağlık-Sen bu yıl yetkiyi perçinlemiştir


BAYBURT (A.A) - Sağlık-Sen Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Lökoğlu, geçen yıl tüm il genelinde yetkili olan Sağlık-Senin bu yıl yetkiyi perçinlediğini ifade etti.
     Lökoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık-Senin Bayburt genelinde geçen yıl 513 olan üye sayısını, 15 Haziran 2012 itibariyle 632ye çıkardığı belirtti.
     Buna göre geçen yıl tüm il genelinde yetkili olan Sağlık-Senin bu yıl yetkiyi perçinlediğini ifade eden Lökoğlu, şunları kaydetti:
     Gücünü milletinden ve üyelerinden alan, haksızlığın karşısında haklının sesi olan Sağlık-Senin genel yetkisine, ilimizde de yetkili sendika olarak katkı verecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Yaptığı sendikal çalışma ve atılımlarıyla kısa bir zamanda sendikal arenada nitelikli bir marka ve güçlü bir isim olan Sağlık-Sen ailesinin ferdi olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Sağlık-Senli olmak, ideolojik saplantılardan uzak, hizmet sendikacılığından yana olmak demektir. Sağlık-Senli olmak, insanı merkeze almak demektir. Sağlık-Senli olmak, ülkemizdeki büyük değişime de toplumsal sorumluluk bilinci içinde katkı sunarken, ilke ve erdemlerinden asla taviz vermemek demektir. Sağlık-Senli olmak, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarına öneri, rapor, program ve AR-GE çalışmalarıyla çözüm aramak ve çare olmaktır.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER