Sağlık

Sağlık-Sen yöneticileri Ünveri ziyaret etti


NEVŞEHİR (A.A) - Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünveri ziyaret etti.
     Ünverin makamında gerçekleşen ziyarete, Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Zengin, Genel Sekreter Hakan Gündüzpolat, Mali Sekreter Yusuf Sevim ile yönetim kurulu üyeleri Sebahattin Çağlar, Hüseyin Polat, Hüseyin Akal ve Tekin Koçak katıldı.
     Zengin, ziyarette yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Ünver de, Sağlık-Sende yeni göreve gelen yöneticilere başarılar diledi.
     Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını zaman konusunda sorun yaşadığını belirten Ünver, Zaman konusunda sorun yaşıyoruz. Kimi zaman Pazar günleri bile randevu veriyoruz. İşi yerinde takip etmeyi seviyorum, örneğin belediye olarak bir yol çalışmamız var, gidip inceleme yapmak zorundasınız ama bu da kimi anlarda öğle saatlerine kadar devam edebiliyor. Ben de çok istiyorum, herkesin düğününde onların sevinçlerine, cenazelerinde de üzüntülerine ortak olayım, esnaflarımızı ziyaret edip onların çaylarını ve kahvelerini içip sohbet edeyim. Bunu yürekten söylüyorum bunları yerine getirmeyi gerçekten çok ama çok istiyorum. Ama 110 milyon TLlik bir bütçe ile hareket ediyorsunuz, bir sorumluluk var üzerinizde dedi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER