Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu,Evlilik

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu,Evlilik Okulu Projesi kapsamında eğitimini tamamlayan 38 kursiyere sertifikalarını verdi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu Projesi kapsamında eğitimini tamamlayan 38 kursiyere sertifikalarını verdi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ocaklar Sosyal Tesisinde verilen eğitimi tamamlayan 38 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.
     Tahmazoğlu, sertifika töreninde, evilik kurumu ve ailenin Türk milletinin çekirdek yapısı olduğunu belirtti.
     Evlilik okulunu çok önemsediklerini vurgulayan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Bu konuda Zirve Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ve Müftülüğümüzle işbirliği içerisinde Şahinbey Belediyesi çatısı altında sizlere evlilik anlamında ihtiyaç duyduğunuz bilgilerde yardımcı oluyoruz. Biz istiyoruz ki sağlam yapılı mutlu aileler oluşturalım. Eşler birbirine karşı saygı ve sevgi içerisinde olsun. Evlilik ile ilgili bilinmesi gereken her konuda sizi bilgilendirelim. Siz buna kulak verdiniz, geldiniz kaydoldunuz, eğitim aldınız. Evlilik insanın hayatında önemli bir dönüm noktası, bilmediği bir insanla hayatını birleştiriyor. Yeni ailelerle yeni insanlarla tanışıyor. Ne yapacak, nasıl davranacak bilmek bu konuda bilgi sahibi olmak çok önemlidir.
     Tahmazoğlu, sertifika dağıtımı sonunda kursiyerlerle sohbet ederek, sorularını cevapladı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu,Evlilik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER