Şahinbey Belediyesinde Ramazan ayı

Şahinbey Belediyesinde Ramazan ayı etkinlikleri başladı


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesinde Ramazan ayı etkinlikleri başladı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 23 gün boyunca Şahinbey Parkında düzenlenecek olan Ramazan etkinliklerinde, Kuran-ı Kerim tilaveti, tasavvuf müziği, sema gösterisi, şiir ve naatlar, kitap fuarı, film gösterisi, Ramazan davulcusu, orta oyunu, Hacıvat-Karagöz ve sürprizler yer alacak.
     Programın açılış gününde çocuklar için Ramazan davulcusu, yeniçeri, padişah, cariye, keloğlan, katip, katibe ve Tuzsuz Delibekirin yer aldığı sokak gösterilerinin yanı sıra jonglor ve sihirbaz gösterileriyle etkinliğe katılanlara güzel anlar yaşatıldı.
     Pamuk prenses ve palyaço orkestrasının yer aldığı etkinliğin sonunda Fetih 1453 film gösterimi yapıldı.
     Şahinbey Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Şahinbey Parkı amfi tiyatroda her akşam vatandaşları vizyonun sevilen filmleriyle buluşturuyor. Türk sinema tarihinin en pahalı filmi olma özelliğini taşıyan ve İstanbulun fethini konu alan Fetih 1453 filmi, büyük ilgi gördü.
     Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerinde tasavvuf konserlerinin en güzel örneklerinin sunulacağı programda 1 Ağustos 2012 Çarşamba günü Mustafa Demirci, 2 Ağustos 2012 Perşembe Eşref Ziya Terzi, 3 Ağustos Cuma Grup Debu ve 4 Ağustos Cumartesi akşamı Taha ve Reha Yeprem sahne alacağı bildirildi.
    
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesinde Ramazan ayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER