Şahinbey Belediyesinden kısa kısa

Şahinbey Belediyesinden kısa kısa -Belediye Başkanı Tahmazoğlu, Gaziler Vakfını ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantepin kurtuluşunun 91. yıl dönümü kapsamında Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep şubesini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu ziyarette, geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye üzerinde kötü emeller besleyenlerin halen mevcut olduğunu belirtti.
     Tahmazoğlu, şehitlere Allahtan rahmet dileyerek, gazileri minnet ve şükranla andığını ifade etti.
     Şube Başkanı Mehmet Yeter de kendilerini ziyaret eden Tahmazoğluna teşekkür etti.
    
     -Şahinbey personeline seminer
    
     Şahinbey Belediyesi, çalışanlarına yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği konulu seminer düzenledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fer Eğitim Merkezi İş Güvenliği Uzmanı KOSGEB Danışmanı Yaşar Ede tarafından verilen eğitim semineri, Şahinbey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
     Seminerde, iş sağlığı ve güvenliğinin yasal boyutu, iş yerinde güvenlik kültürü ve oluşturma, ekranlı ekipmanlarla güvenli çalışma, mekanik ve elektriksel tehlikeler gibi konular anlatıldı.
     Ede seminerde, genel iş güvenliği kuralları oluşturulması, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında katılımcılara bilgi verdi.
     Kazaların alınacak basit önlemlerle engellenebileceğini aktaran Ede, meslek hastalıklarının da sık karşılaşılan konulardan olduğunu kaydetti.
     Seminerin sonunda, Fer Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Evran, seminere katkılarından dolayı Şahinbey Belediye Başkanı adına Başkan Yardımcısı İlyas Bulduka katılım belgesi ve plaket takdim etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER