Şahinbey Belediyesi okul yollarını asfaltlıyor

Şahinbey Belediyesi okul yollarını asfaltlıyor


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi, eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçe genelinde ihtiyaç duyulan okulların yollarının asfaltlanması için çalışmalarını sürdürüyor.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, Mustafa Necati ilköğretim Okulu, Binbaşı Dündar Taşar Sağlık Meslek Lisesi ve Sevinç Bahattin Teymur İlköğretim Okulu bahçe ve çevre asfaltlama çalışmasının tamamlandığı, Narlıtepe Mahallesinde bulunan Halil Doğan Mazıcıoğlu Ortaokulu çevresinde de asfalt çalışmasına devam edildiği belirtildi.
     Narlıtepe Mahallesi muhtarı Salih Açıkgöz, mahalle olarak tüm hizmetleri sağlıklı bir şekilde aldıklarını ifade ederek, Şahinbey Belediyemizin yaptığı park, yol, asfalt, kilit taşı ve temizlik çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Şu anda mahallemizde asfalt kaplama çalışması ve yeni yapılan okulumuzun yolları asfaltlanıyor. Okullar açılmadan yapılan bu çalışmadan dolayı başkanımıza ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum dedi.
     Asfalt çalışmasından memnun olduklarını ifade eden vatandaşlardan Lütfü Dursun, Mahallemizde birçok alanda çalışma yapıldı. Yol çalışmaları, park çalışmaları ve temizlik çalışmaları çok iyi. Okulların açılmasına az bir süre kala okul yolumuz da asfaltlanıyor. Böylelikle çocuklarımız okula giderken sıkıntı yaşamayacaklar. Bu çalışmalardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğluna ve ekibine teşekkür ederiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesi okul yollarını asfaltlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER