Şahinbey Belediyesi yaz spor okulunda sertifika

Şahinbey Belediyesi yaz spor okulunda sertifika töreni yapıldı


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi yaz spor okullarını başarıyla tamamlayan bin 310 öğrenci düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Karataş Spor Salonunda gerçekleşen törene, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş ve çok sayıda öğrenciyle velileri katıldı.
     Programın açılış konuşmasını yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sporun insanın hayatını disiplin altına alması ve daha kaliteli bir yaşam sürmesi açısından önemli olduğunu belirtti.
     Şahinbey Belediyesi olarak 3 yıldır yaz spor okulu düzenlediklerini, futbol, voleybol, basketbol, karate, tekvando, masa tenisi ve halk oyunları olmak üzere 7 dalda düzenlenen yaz spor okullarına bu yıl bin 310 öğrencinin katıldığını ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Üç yılda yaz spor okullarımıza 4 bin 203 öğrencimiz katılmıştır. Belediye olarak sporu önemsiyor ve bu alanda çalışmalar yapıyoruz. Yine bu salonda iki kez masa tenisi turnuvası düzenledik. İlçe genelinde açtığımız spor salonlarımızda vatandaşlarımız spor yapmaktadır. Ben çocuklarını yaz spor okullarımıza gönderen tüm anne ve babalarımıza teşekkür ediyorum.
     Yaz spor okulunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını takdim eden Tahmazoğlu, program sonunda İstanbulda düzenlenen 23 Nisan Dünya Çocuk oyunlarında ikinci olan ve Milli Takım gelişim kampına davet edilen sporculara spor ayakkabı hediye etti.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesi yaz spor okulunda sertifika Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER